Τραπεζοϋπάλληλε εγώ στα χα πει. Και στα ξαναλέω. Το μόλις πληρώθηκα, τέλος

Πόσες φορές δε σου πει από εδώ μέσα και δια ζώσης : «κράτα στοιχεία για να τα δώσεις στην Δικαιοσύνη, πριν σε σουτάρουν ;»
«Κράτα στοιχεία -όπως πάντοτε σου λέω- ΟΧΙ για να κάνεις αλητείες, εκβιασμούς και λοιπές … συναφείς κινήσεις, αλλά για να δώσεις σε Αυτούς που πρέπει, όταν θα πάψει η ατιμωρησία».
Κάποιοι ήδη έχουν ακούσει. Και το γνωρίζω πάααααρα πολύ καλά. Από πρώτο χέρι. Κάποιοι άλλοι θαρρούν πως θα την γλυτώσουν. Καλά να πάθουν αφού δε έχουν ξυπνήσει ακόμη, πιστεύοντας κάτι πασοκονούδουλους (παλαιάς και νέας κοπής) συνδικάλες.
«Οι τράπεζες μπορούν να αποδώσουν και με μικρότερο αριθμό εργαζομένων. Δεν έχουν την ανάγκη κάθε τράπεζα να διαθέτει 8 – 9 χιλιάδες εργαζομένους. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει από τις εξελίξεις» αναφέρει τραπεζίτης που βλέπει στον ορίζοντα… μεγάλες μειώσεις προσωπικού. Πηγή Bankingnews (*)
Πάνε τα bonus(άκια) φίλε μου. Και σύντομα, πάνε οι μισθοδοσίες. Και θα ζήσεις και εσύ τον αργό
θάνατο της ανεργίας. Και δε θα μπορείς να λες : μόλις πληρώθηκα (όπως λέει και ο Joe)

Και μιας και είχες συνηθίσει στα bonus «δικέ μου», πάρε και από εμένα ένα bonus, ερχόμενος ΚΑΙ ΕΣΥ «κοντά στην φωτιά» που έζησα -και ζω- επί 6 1/2 χρόνια ανεργίας από μια συμμορία.

(* Bankingnews, συχαρίκια . Είδες τα θρασύδειλα ; Στα έλεγα. Και δε με άκουγες).

Ερώτηση – απάντηση : ρε τραπεζοϋπάλληλε, μπας και θαρρείς πως θα πάρεις και εσύ 200άρες, 300άρες και 500άρες ; Ε, είσαι βλάκας !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

The post Τραπεζοϋπάλληλε εγώ στα χα πει. Και στα ξαναλέω. Το μόλις πληρώθηκα, τέλος appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.