Σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία … Βρέθηκαν οι νεκροί επτά ναύτες

Τα πτώματα των επτά ναυτών οι οποίοι αγνοούνταν αφότου το αντιτορπιλικό USS Fitzgerald συγκρούστηκε με ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων βρέθηκαν στα πλημμυρισμένα τμήματα του πολεμικού πλοίου, ανακοίνωσε σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

«Καθώς οι ομάδες έρευνας και διάσωσης απέκτησαν το πρωί πρόσβαση στους χώρους που υπέστησαν ζημιές κατά τη σύγκρουση, οι αγνοούμενοι ναύτες εντοπίστηκαν», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο 7ος στόλος αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ανακοίνωση αυτή δεν διευκρινίζεται εάν βρέθηκαν όλοι οι αγνοούμενοι ναύτες. Ιαπωνικά ΜΜΕ πάντως μετέδωσαν ότι ανακαλύφθηκαν νεκροί και οι επτά.

Οι άνδρες του πληρώματος αγνοούνταν αφότου το Fitzgerald, το οποίο φέρει κατευθυνόμενους πυραύλους, συγκρούστηκε με ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων υπό σημαία Φιλιππίνων, νότια του Κόλπου του Τόκιο, στα ιαπωνικά χωρικά ύδατα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Φωτογραφίες από τη σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία - Εικόνα Φωτογραφίες από τη σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία - Εικόνα1 Φωτογραφίες από τη σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία - Εικόνα2 Φωτογραφίες από τη σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία - Εικόνα3Φωτογραφίες από τη σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία - Εικόνα4Φωτογραφίες από τη σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία - Εικόνα5

Πηγή

The post Σύγκρουση πλοίων στην Ιαπωνία … Βρέθηκαν οι νεκροί επτά ναύτες appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.