Πάνε και οι …”Παραιτηθείτε”


 

* Μπορεί το σύνολο των ΜΜΕ στα social media να προώθησε με κάθε τρόπο τη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», μπορεί -αν και…ακομμάτιστη- να υποστηρίχτηκε με αναφορές από κορυφαίους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό.

* Παράλληλα, η αντιστοίχηση του πλήθους των αναφορών στο Twitter και των χρηστών που δήλωναν πως θα συμμετάσχουν, σε σχέση με τους πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα, ήταν αποκαλυπτική.

* Και σκεφτείτε ότι η αναφορά «Παραιτηθείτε» παρέμεινε στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων θεμάτων για τουλάχιστον δύο ημέρες, ξεπερνώντας τις 10 χιλιάδες αναφορές.

* Αντιγράφουμε από ένα tweet που γράφτηκε αυτές τις μέρες: «Δεν είσαι ηλίθιος αν διαδηλώνεις ενάντια σ’ αυτήν την κυβέρνηση. Ηλίθιος είσαι αν περιμένεις να σε σώσουν ο Λοβέρδος, ο Βρούτσης και ο Άδωνης».

* Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος την απάντηση του Πάνου Καμμένου για το γνωστό tweet με τη γραβάτα.

* Εν αντιθέσει με τον Νίκο Παππά, που, πράγματι, όπως ανέφερε και ο ίδιος, ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει ύβρεις στα social media.

* Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι αρκετοί από αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν και για τις δύο αυτές περιπτώσεις συνήθως είναι αυτοί που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έχουν επιτεθεί με ύβρεις εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.