Σώστε την Ελλάδα , κάντε την κίνηση ΜΑΤ κύριοι . Η μη ρύθμιση πλέον , μη βιώσιμου χρέους , να συνεπάγεται τη μη εφαρμογή των μέτρων των μνημονίων .

Ας κάνουμε σημαία μας τη στρατηγική αυτή προϋπόθεση για να «σωθούμε » , εμείς – όσοι προλαβαίνουμε – τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας .

Ποτέ άλλοτε δεν θα ξανά προκύψει τέτοια ευκαιρία . Ενώ , μετά τις Γερμανικές εκλογές όλα θα έχουν τελειώσει … σε βάρος μας .

Ποτέ άλλοτε δεν θα μπορέσουμε να ¨αντιδράσουμε ¨ έχοντας την Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και το δίκαιο , με το μέρος μας .

Ποτέ άλλοτε , δεν θα έχουμε ευκαιρία μετά , να βγούμε στις αγορές .

Προαπαιτούμενο είναι , αν αναδειχτεί πιο έντονα από ποτέ η μη βιωσιμότητα του Χρέους με ξεκάθαρες αναλύσεις .

Το χρέος αυτό ας το αναλάβουμε όλοι μας , δημοσιογράφοι , πολιτικοί και πολιτική … όλοι μας , ΤΩΡΑ !!!

ΤΩΡΑ , κάντε στην άκρη τις «κοκορομαχίες » για λίγο , και δώστε ενωμένοι την ύστατη αυτή μάχη στρατηγικής σε όλα τα «μέτωπα» .

Ξεκαθαρίστε ΤΟΥΣ και παράλληλα δεσμευτείτε ενώπιον του λαού .

Κανένα επώδυνο για τον λαό μέτρο δεν θα εφαρμοστεί εάν , δεν προ- αποφασιστεί και προ- δεσμευτούν οι εταίροι μας για μια τελειωτική ελάφρυνση του μη βιώσιμου χρέους και την έξοδό μας στις αγορές .

Ένα χρέος που απαιτεί ρύθμιση άλλωστε , εκ των πραγμάτων δεν είναι βιώσιμο .

Βρείτε 100 ακόμα λόγους σύμφωνα με τους οποίους το χρέος να είναι «απεχθές «, και μη βιώσιμο όπως αποδείχτηκε την τελευταία 10ετία

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

The post Σώστε την Ελλάδα , κάντε την κίνηση ΜΑΤ κύριοι . Η μη ρύθμιση πλέον , μη βιώσιμου χρέους , να συνεπάγεται τη μη εφαρμογή των μέτρων των μνημονίων . appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.