ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ


Την ώρα που το στέλεχος της ΛΑ.Ε Ίωνας Κωνσταντίνου με άλλους συναγωνιστές του, στο πλαίσιο αγωνιστικής δραστηριότητας της Ενωτικής Κίνησης, διένειμε στον πεζόδρομο της πλατείας Μαρκοπούλου φυλλάδια κατά των πλειστηριασμών, αυτοκίνητο ΙΧ τονχτύπησε και τον έριξε κάτω γεμάτο αίματα.
Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο ίδιος ο Ίωνας, ο οδηγός του αυτοκινήτου «γκάζωσε» επικίνδυνα όταν τον πλησίαζε με προφανή σκοπό να τον χτυπήσει και αν ο Ίωνας γλίτωσε τα πολύ χειρότερα, είναι γιατί σε χρόνο dt πήδηξε προς τα πλάγια.
Παρόλα αυτά ο Ίωνας δεν μπόρεσε να αποφύγει τον τραυματισμό και μετακομίστηκε στο ΚΑΤ με ελαφρά διάσειση, αιμόφυρτο και τσακισμένο γεμάτο γυαλιά το δεξί του χέρι, με ραγισμένο το πλευρό και πόνους στον αυχένα.
Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες του τραυματισμού κάνουν λόγο για εσκεμμένη από την πλευρά του οδηγού ενέργεια, η οποία έγινε με δόλο σε βάρος του Ίωνα, ενώ πολλοί αποδίδουν πολιτική εκφοβιστική σκοπιμότητα στον τραυματισμό, αφού ήταν φανερό ότι οι συναγωνιστές μοίραζαν πολιτικά φυλλάδια.
Ορισμένοι, μάλιστα, λένε πιο ανοιχτά ότι ο τραυματισμός του Ίωνα προήλθε από χρυσαυγίτικα στοιχεία τα οποία από καιρό ενοχλούσαν τις δραστηριότητες της αριστερής ομάδας.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας αντί να συλλάβουν και να στείλουν στο αυτόφωρο τον οδηγό, έσπευσαν άρον – άρον, ως έτοιμοι από καιρό, παρά το ότι το γεγονός μπορεί να είχε σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, να τον αφήσουν ελεύθερο, λέγοντας ότι θα διεξάγουν εν καιρώ την προανάκριση.
Ο Ίωνας Κωνσταντίνου διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκαν η ελαφρά διάσειση, ο τραυματισμός του δεξιού χεριού, το ράγισμα στο πλευρό και οι πόνοι στον αυχένα και αφού νοσηλεύθηκε για πολλές ώρες, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και του επιτράπηκε να πάει σπίτι του για ανάπαυση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίωνας Κωνσταντίνου προτίθεται να καταθέσει αμέσως μήνυση στον οδηγό, ενώ και ο ίδιος απορούσε πώς η Αστυνομία θεώρησε σκόπιμο να αφήσει ελεύθερο αυτόν που τον τραυμάτισε.
Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας της ΛΑ.Ε και άλλα στελέχη της παράταξης, πήραν τηλέφωνο τον τραυματισθέντα, έμαθαν από πρώτο χέρι τα συμβάντα και του ευχήθηκαν καλή και γρήγορη ανάρρωση και νέους ενωτικούς και ανιδιοτελείς αγώνες.
Σήμερα, 4/6/2017 και ώρα 13:00 στον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας (πεζόδρομο) πέριξ της πλατείας Μαρκοπούλου την ώρα που 15 περίπου μέλη της συλλογικότητας “Πολίτες κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια” προέβαιναν σε διανομή ενημερωτικού εντύπου της κίνησής μας, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου νεαρής ηλικιας με πρόθεση τουλάχιστον πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών άν όχι ανθρωποκτονίας χτύπησε με το αριστερό μπρός τμημα του ΙΧ του μέλος της συλλογικότάς μας με αποτέλεσμα ο συναγωνιστής δικηγόρος κος. Ι. Κ. να βρεθεί αιμόφυρτος στο πλακόστρωτο και να υποστεί: ράγισμα 11ου δεξιού πλευρού, κάκωση αριστερού γόνατος και αριστερού ποδιού, κάκωση - θλαστικό τραύμα στην πλάτη, κάκωση αυχένα, ελαφριά διάσειση και πολύ βαθιά τραύματα στο πίσω πλευρό ολόκληρου του δεξιού βραχίονα που προκλήθηκαν την ώρα που προσέκρουσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου το οποίο και έσπασε απο την σφοδρότητα της σύγκρουσης του ΙΧ με τον πεζό συναγωνιστή. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει αλλά τον σταμάτησαν οι παριστάμενοι αυτόπτες μάρτυρες. Το μέν θύμα της άνανδρης επίθεσης διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκαν τα ανωτέρω τραύματα, ο δέ δράστης αφέθηκε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν όλα τα παραπάνω και παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε από την Αστυνομία που κατέφθασε να συλληφθεί ο οδηγός με την κατηγορία της βαριάς αποσκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.