ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Έρευνα και τηλεοπτική εκπομπή για το σκάνδαλο που τσάκισε χιλιάδες στη Φθιώτιδα.

Γιάννης Ντάσκας

Με βήμα χελώνας και με την αιωρούμενη στο παρασκήνιο επιθυμία κάποιων παραγόντων στο Τραπεζικό σύστημα της Αθήνας να περιοριστούν οι έρευνες γαι τα κακουργήματα στην Συνεταιριστική τράπεζα Λαμίας άρχισε η ενασχόληση της Δικαιοσύνης με το μεγάλο σκάνδαλο.

Μετά ΤΡΙΑ (3!!!) χρόνια από το πόρισμα που παρήγγειλε και έλαβε η Οικονομική Εισαγγελία της Αθήνας κλήθηκε στη Λαμία ως πρώτος μάρτυρας (!!!) ο επι μεγάλο διάστημα ειδικός εκκαθαριστής κ.Πετράκογλου.

Στη συνέχεια κλήθηκε ο ειδικός πραγματογνώμονας κ.Τραγγανίδας, που διορίσθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς και διαπίστωσε απαντώντας επι συγκεκριμένων ερωτημάτων της Οικονομικής Εισαγγελίας ότι το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημία 56 εκατομ. ευρώ και οι μεριδιούχοι 82 εκατομ ευρώ.

Στη Ζιμπάμπουε εάν οι οικονομικοί εισαγγελείς είχαν διαπιστώσει τέτοια μεγάλη ζημιά θα είχαν προφυλακιστεί οι υπεύθυνοι, θα είχε τελειώσει σε πρώτο βαθμό, τουλάχιστον η δίκη και θα βρισκόταν κάπου στο Εφετείο.

Στη Λαμία πέσαμε απο τα σύννεφα, όταν ακόμα και ο Δήμαρχός της, γνωστός για την εντιμότητά του στην πολιτική του πορεία κ. Νίκος Σταυρογιάννης έμαθε απο μας ότι υπήρχε πόρισμα για …

Η συνέχεια στο http://ift.tt/2rktwpa

The post ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.