Ε; ΚΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ στον Σερβικό Στρατό ! («Β ρ ά ζ ε ι» η περιοχή!…)

(ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ… ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ… ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ…)
 
Διαβάζουμε στον Τύπο του Βελιγραδίου, (που είναι 1.000% «ΚΟΜΜΕΝΟΣ» στην Ελλάδα!) μόλις πρό ολίγων ημερών, ότι κύματα ατομικών προσκλήσεων εφέδρων, σαρώνει τα τελευταία 24ωρα την γείτονα Σερβία, καθώς χιλιάδες εξ αυτών σε όλη την χώρα, ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ αιφνιδιαστικώς σε στρατιωτική εκπαίδευση, για διάστημα 10 έως και 15 ημερών!
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Καμμένος στο Βελιγράδι
 
(ΕΡΩΤΗΣΗ. Ο κ.υπουργός μας, που ήταν πρό ολίγων ημερών στο Βελιγράδι, σε επίσημη επίσκεψηκαι συνήντησε τον ομόλογό του, Ζόραν Τζώρτζεβιτς, κάτι δεν πρέπει να ξέρει;;; Συνήντησε και τον Σέρβο πρωθυπουργό Αλ.Βούσιτς. Έ, Πανούλη;)
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Καμμένος στο Βελιγράδι
Σχετική εικόνα
Κάτι τέτοιο όμως είχε να συμβεί στην γείτονα πολλά χρόνια. Με αιτιολογία, που σημειώνεται στον Τύπο, ότι «δεν υπήρχαν χρήματα»…
 
Σχετική εικόνα
Να ληφθεί υπ΄όψιν πώς, υπάρχουν σε ισχύ αυστηρότατες ποινές, για όποιον νέο  διανοηθεί να την …»κοπανήσει», μή παρουσιαζόμενος στους στρατώνες, όπως επιβολή προστίμου απο 10.000 έως και 50.000 δηνάρια, ή 60 ημέρες ΦΥΛΑΚΗ!
 
Βεβαίως το Σερβικό Υπουργείο Εθν.Αμύνης, κατέβαλλε προσπάθειες να καθησυχάσει τον κοσμάκη, λέγοντας ότι αυτό προβλέπεται απο τούς νόμους και ότι είναι «τακτική εκπαίδευση» για τους άνδρες έως και 65 ετών…
Δεν κοροϊδευόμαστε διόλου.
Όλοι γνωρίζουν, ότι επί της ουσίας είναι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για την τελική αναμέτρηση με τον «αλβανικό» στρατό, του (αγρίως) «τουρκολαδωμένου» – και από «αλλού»… – Κοσσόβου, τον οποίο προειδοποίησε πώς θα ετοιμάσει ο διαβόητος πρ.αρχηγός του αιμοσταγούς ‘UCK’, ο Ραμούς Χαραντινάϊ!

Σχετική εικόνα

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η …ΠΕΤΣΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ-ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ‘UCK’, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
ME …»EKΛΟΓΕΣ» ΣΤΙΣ 11/06…
(ΠΟΙΟΙ; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ «ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ» ΤΗΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ», ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!)
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Ο οποίος όπως τονίζουν καλά πληροφορημένες δημοσιογραφικές πηγές της Πρίστινα, αναμένεται στις εκλογές της 11ης Ιουνίου 2017, να εκλεγεί ως …πρωθυπουργός!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για σερβικός στρατός
 
Επίσης και ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ, αναμένεται το περιλάλητο «δημοψήφισμα» για την …’Ένωση του Κοσσόβου με την Αλβανία’, αλλά συγχρόνως και η καταπάτηση των Συμφωνιών, για την Αυτοδιοίκηση των Σερβικών πληθυσμών στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο, όπως και (ΘΡΑΣΕΙΑ!) απόπειρα ΑΡΠΑΓΗΣ του Πρέσεβο της Νοτίου Σερβίας, απο τους (μόνιμους και …ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΥΣ ταραχοποιούς) Αλβανούς!!!
—————————————————–
Αποτέλεσμα εικόνας για κοινή ελληνο-σερβική άσκηση ειδικών δυνάμεων
[Στα συμφωνηθέντα με το Βελιγράδι, προβλέπεται και κοινή Άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδος & Σερβίας, με την επωνυμία ‘Γεράκι 17’, ενώ μεθοδεύεται και υπογραφή ευρυτάτης Αμυντικής Συμφωνίας… Τέλος υπογραμμίζονται μέ έμφαση, οι λίαν επειγούσης μορφής σερβικές παραγγελίες ποικίλλου πολεμικού υλικού στην Μόσχα… ]
Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ«

The post Ε; ΚΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ στον Σερβικό Στρατό ! («Β ρ ά ζ ε ι» η περιοχή!…) appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.