Εφιάλτης!Ότι εδάφη χάσει η Τουρκία για τη δημιουργία του Κουρδιστάν ,θα …

… τα αναπληρώσει στο Αιγαίο με τις ευλογίες των «Μεγάλων δυνάμεων»

Ο Κίνδυνος αυτός  δυστυχώς , δεν μπορεί ακόμα να γίνει αντιληπτός από το πολιτικό μας σύστημα …. δεδομένο που προκαλεί ανατριχίλα .
Οι «γκουρού¨ της γεωπολιτικής ( δημοσιογράφοι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων , καθηγητές διεθνών σχέσεων   που έχουν χρόνια να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα , εμπειρικοί αναλυτές  που έχουν «κολλήσει » στα παλιά και άλλοι  )  …. πολλοί εξ αυτών , κάνουν ένα τεράστιο λάθος νομίζοντας ότι η Τουρκία απομονώνεται συνδεδεμένη στο άρμα του Κατάρ .
Το Κατάρ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αμερικανική αεροπορική βάση στην περιοχή, που είναι και έδρα της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης της Μέσης Ανατολής.
Τι σημαίνει αυτό?
Η Αμερική ( με την στρατηγική απομόνωση του Κατάρ ) στρέφεται εναντίον της χρηματοδότησης του εξτρεμισμού – όλα τα στοιχεία πράγματι  υποδεικνύουν KAI το Κατάρ – προκειμένου απλά  να στρέψει τις ροές χρημάτων προς τις δυνάμεις που στηρίζουν την δημιουργία Κουρδικού Κράτους.
Η εξέλιξη όμως αυτή – απομόνωση του Κατάρ – θα υποχωρήσει γρήγορα αφού οι χώρες του Κόλπου  έχουν περισσότερα συμφέροντα να παραμείνουν ενωμένες.
Σε μερικούς μήνες – που θα έχει αρθεί το εμπάργκο στο Κατάρ –  οι Τουρκία θα ¨βγει¨ με στυλ πρωτοπαλίκαρου και αντίπαλου δέους της Σαουδικής Αραβίας . Όμως οι ΗΠΑ (  εξαιτίας της Ρώσικης Αρκούδας ) θα  προχωρήσουν – ολοκληρώσουν την δημιουργία του Κουρδικού Κράτους .
Προκειμένου λοιπόν να αμβλύνουν τις αντιδράσεις της «νέας Τουρκίας » που θα χάσει ένα κομμάτι από το έδαφός της και έχει ¨ καλές σχέσεις με την Ρωσία ¨, θα κάνουν  οι μεγάλοι παίκτες , ¨τα στραβά μάτια ¨ στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο ,  στην οποία πλέον θα έχουν πρόσβαση από τον κόλπο που βρίσκεται ΒΑ της κατεχόμενης Κύπρου.
Στην νέα αυτή φάση των Τουρκικών Προκλήσεων η Τουρκία θα διαπιστώσει , ότι η προστάτιδες δυνάμεις τις Ελλάδας , δεν ενδιαφέρονται εάν κάποια νησιά του Αιγαίο ( ή η Θράκη )  περάσουν στην Τουρκία – αφού εξ ανατολών έχει χάσει εδάφη για το Κουρδιστάν .
Έχει συνεπώς  ήδη ενεργοποιηθεί η δυναμική εκείνων των εξελίξεων που θα φέρει πραγματικά πλέον στο παρά πέντε τα πράγματα για μια «Ελληνοτουρκική » σύρραξη .
Εμείς σας προειδοποιούμε , εσείς ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ !!
… συνεχίζεται !!!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

The post Εφιάλτης!Ότι εδάφη χάσει η Τουρκία για τη δημιουργία του Κουρδιστάν ,θα … appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.