Σκηνές ροκ στο Ειρηνοδικείο – Συμβολαιογράφοι ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Ειρηνοδικειο Αθηνών όταν μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του
ΕΠΑΜ και της ΛΑΕ εκδιωξαν συμβολαιογράφους από το δικαστικό μεγαρο καταγγελοντας πως θα εκτελούσαν πλειστηριασμους στο χώρο του κυλικείου.
Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν μια εκ των συμβολαιογράφων έσπρωξε μια διαδηλώτρια και δημοσιογράφο του ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ «ΤΖΟΥΛΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» με αποτέλεσμα να προσαχθεί μετά από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της η Ζωή Κωνσταντοπουλου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ιδιοκτήτες ακινήτων που έβγαιναν στο «σφυρί» κατήγγειλαν ότι τέσσερις συμβολαιογράφοι θα προχωρούσαν σε πλειστηριασμο εκτός της δικαστικής αίθουσας με αποτέλεσμα να δεχθούν την επίθεση των συγκεντρωμενων οι οποίοι τους απωθησαν μέχρι το κυλικείο. Η ένταση συνεχίστηκε με τους διαδηλωτες να εκδιωκουν τους συμβολαιογράφους εκτός του χώρου του Ειρηνοδικειου υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων.

Η συνέχεια στο http://ift.tt/2sjyG67

The post Σκηνές ροκ στο Ειρηνοδικείο – Συμβολαιογράφοι ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.