Ο Ν. Φίλης μπέρδεψε τα Καλοκαίρια!

 

Εναντίον του Μεγάρου Μαξίμου και του Νίκου Παππά για τους χειρισμούς τους στο ζήτημα των αδειών, στράφηκε , ύστερα από ένα χρόνο από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ο πρώην υπουργός Παιδείας και δημοσιογράφος Νίκος Φίλης. Ο πρώην υπουργός  υποστήριξε ότι ήταν λάθος της κυβέρνησης το ότι επέτρεψε στον Βαγγέλη Μαρινάκη να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις άδειες αφήνοντας  αιχμές για τον  υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ο οποίος την επίμαχη περίοδο είχε συναντηθεί με τον εφοπλιστή, αλλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Ο πρώην υπουργός, μάλλον μπέρδεψε τα Καλοκαίρια.  Και ενώ ήθελε να πει κάτι το 2016, τελικά το διατύπωσε το 2017 Αν είχε ένσταση με το διαγωνισμό και υποστήριζε πως έπρεπει εξαρχής να κοπεί ο  Βαγγέλης Μαρινάκης, έπρεπε να το πει τότε, σε πραγματικό χώρο, όταν έβραζε η άσφαλτος. Και να εξηγήσει και τους λόγους, για τους οποίους, η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού της ΓΓΕΕ έπρεπει να πει “όχι” στον επιχειρηματία. Και αν δεν είχε εμπιστοσύνη στην επιτροπή, έπρεπε να καταγγείλει δημόσια τη διαδικασία

Κύκλοι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, παρατηρώντας τη στάση του., σχολιάζουν πως “ο Ν. Φίλης από τότε που έφυγε από την κυβέρνηση τα βρίσκει όλα στραβά. Η προσωπική πικρία να μην οδηγεί σε εκ των υστέρων και αλά καρτ υποστήριξη συμφερόντων, τα οποία υπονόμευσαν το μόνο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που έχει γίνει.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.