Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ…

Άρχισε να δίνει ονόματα, έγγραφα και ποσά στην Εξεταστική της Βουλής…

Γιάννης Ντάσκας

Η κατάντια του Ελληνικού Κράτους αποκαλύπτεται με τρόπο θλιβερό στη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση του επι 30 χρόνια προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη.

Με τρόπο που αφήνει τους πάντες άναυδους ο Μαρτίνης επιβεβαιώνει εν μέρει, αλλά και αποκαλύπτει πόσο σχαμερή συκοφαντία είναι η γενίκευση Πάγκαλου με το «ολοι μαζί τα φάγαμε».
Ο Μαρτίνης στην πρώτη ημέρα της κατάθεσής του αποκάλυψε ότι εκείνοι που είχαν τα καίρια πόστα της πολιτικής σκηνής, από το 1985, όταν πήρε την προεδρία του Ερυθρού Σταυρού του έδωσαν τη θέση του διευθυντή της Ορχήστρας της Ρεμούλας.

Αυτό που ούτε ο ίδιος φαντάζονταν ήταν ότι όταν πάει να κατέβει απο τη σκηνή και να απολαύσει όσα «κέρδισε» από την Ορχήστρα δεν θα τον άφηναν με τίποτα οι κατέχοντες τα πόστα.
Και τον κράτησαν εκεί όρθιο να κρατάει την μπαγκέτα, αλλά στην ουσία να εκτελεί τις εντολές των ισχυρών της πολιτικής σκηνής, στους οποίους πια υπάκουε όλη η Ορχήστρα».

Είχαν βάλει, βλέπετε, στην Ορχήστρα δικούς τους και ο μαέστρος έπρεπε να συντονίζεται με όσα «επαιζαν» οι συγκεκριμένοι.
Κάποια στιγμή, όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα πέταξαν τον εκτελεστή-μαέστρο και έβαλαν ολοδική τους …

Η συνέχεια στο http://ift.tt/2s8tPUO

The post Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ… appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.