Η απάντηση στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη που θα ξεκινήσουν τα ηρεμιστικά …

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com

Απανωτές γροθιές στο διεφθαρμένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα της χώρας καταφέρνει το πολιτικό μανιφέστο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» όπως αυτό απεικονίζεται στην αφίσα της, που δημοσιεύθηκε από μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στην σελίδα του στο facebook.

Για πρώτη φορά, στην νεότερη ελληνική ιστορία υπάρχει επιτέλους πραγματικός και ικανός πολιτικός αντίπαλος απέναντι στην υποταγμένη, εξαρτώμενη και ελεγχόμενη από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, εγχώρια πολιτικοοικονομική ελίτ. Γι’ αυτό και το μόλις οκτώ μηνών πολιτικό κόμμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του ελληνικού λαού. Πλέον η δυναμική που αναπτύσσεται είναι τέτοια που όχι μόνο θα εισέλθει στην ελληνική βουλή αλλά και θα συγκεντρώσει το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων, των αγνών πατριωτών και των πραγματικών χριστιανών στον κοινό αγώνα για την αφύπνιση και τη σωτηρία της πατρίδας .

Βασικό πολιτικό σύνθημα και κύριος στόχος της «Ελεύθερης Πατρίδας» αποτελεί η δημιουργία μιας ισχυρής και ανεξάρτητης Ελλάδας μέσα στην οποία ο Έλληνας πολίτης θα έχει εργασία και θα ζει με απόλυτη ασφάλεια έχοντας ο τελευταίος πολίτης την ίδια αξία, της ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα με τον πρώτο.

Όσοι γνωρίζουν από κοντά τους Έλληνες που δημιούργησαν την «Ελεύθερη Πατρίδα» αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται για ένα κόμμα διαμαρτυρίας αλλά για ένα κόμμα που συνειδητά έρχεται να σηκώσει στις πλάτες του την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Ακολουθεί η αφίσα της Ελεύθερης πατρίδας που δίνει με καθαρότητα και σαφήνεια το πολιτικό της μήνυμα.

 

Δείτε εδώ την αφίσα >>>>>> στην σελίδα του μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας, του κ. Ηλία Ευαγγελόπουλου….Να θυμίσω πως πρόκειται για εν ενεργεία οικονομολόγο στην Δυτική Μακεδονία, με άριστες γνώσεις των οικονομικών. Οι ομιλίες του και τα γραπτά του είναι τρανή απόδειξη των γνώσεων του, και πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση από τους Υπουργούς Οικονομικών που πέρασαν και έφυγαν άρων άρων  ύστερα από το πρωτότυπο έργο που παρήγαγαν…!!!!!

Εδώ μια από τις πρόσφατες του ομιλίες

The post Η απάντηση στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη που θα ξεκινήσουν τα ηρεμιστικά … appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.