ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΦΕΝ ΣΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι γνωστό ότι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν αναπτυχτεί πολύ στενές σχέσεις μεταξύ του ναζιστικού καθεστώτος και των μουσουλμάνων, κυρίως της Μέσης Ανατολής. Ο μεγάλος μουφτής της Ιερουσαλήμ είχε προσωπική σχέση με το επιτελείο του Χίτλερ και είχε ευλογήσει τα ναζιστικά στρατεύματα την εποχή εκείνη.

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με ίσως διαφορετικό προφίλ που έχει έντονο το χρώμα της Νέας Τάξης.

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΦΕΝ ΣΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ(Βίντεο) - Εικόνα1

Όπως και τότε έτσι και σήμερα οι Γερμανοί προωθούνε το Ισλάμ και το έχουν εγκαταστήσει μαζικά μέσα στην Ευρώπη. Υπακούοντας στα σχέδια της Νέας Τάξης. Μέχρι και στο γερμανικό στρατό όπως αποκαλύπτεται τελευταία, στρατολογούν μουσουλμάνους και τους εκπαιδεύουν στη χρήση σύγχρονων οπλικών συστημάτων.

 

Ανάμεσα σε αυτούς τους μουσουλμάνους που έχουν στρατολογήσει έχουν εντοπιστεί ακόμα και φανατικοί τζιχαντιστές που αποκτούν με αυτόν τον τρόπο μια ιδιαίτερη εξουσία.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

The post ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΦΕΝ ΣΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ(Βίντεο) appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.