ΝΕΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ….. Μας ανήκουν περιοχές από τα Σκόπια.. Θα τις διεκδικήσουμε..!!!

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος   vafkanast@gmail.com

Συνεχίζω με μια παρένθεση στο τέλος του τίτλου, και συμπληρώνω το εξής: (με τις άλλες περιοχές τριγύρω τι θα γίνει;;;;)

Επιτέλους ένα ελληνικό κόμμα που υπερασπίζεται τα δίκαια του ελληνισμού, και βγάζει δελτία τύπου με καυτούς τίτλους..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Με αφορμή την επερώτηση 18 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στον υπουργό εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, κατόπιν των δηλώσεών του σχετικά με τα Βαλκάνια και τα Σκόπια καθώς και τις διαλαμβανόμενες πολιτικές εξελίξεις στο κράτος των Σκοπίων, η «Ελεύθερη Πατρίδα» εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας και στέλνει αυστηρό μήνυμα με πολλούς παραλήπτες έσωθεν και έξωθεν ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στις σχεδιαζόμενες εξελίξεις στην νότια βαλκανική και ότι θα υπερασπίσει τα δικαιώματα των ελληνικών μειονοτήτων, σε Σκόπια και Βόρειο Ήπειρο αλλά και σε περίπτωση έξωθεν σχεδιασμένης διάλυσης του κρατιδίου των Σκοπίων θα διεκδικήσει τις περιοχές που εθνολογικά και ιστορικά της ανήκουν.

Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο τύπου της «Ελεύθερης Πατρίδας»:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις άρτι διαλαμβανόμενες πολιτικές εξελίξεις στο κράτος των Σκοπίων,τις αντιδράσεις των Παμμακεδονικών συλλόγων  της υφηλίου και στη χώρα μας για την επερώτηση 18 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και την αμφίσημη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας του γειτονικού κράτους των Σκοπίων,οφείλουμε να επισημάνουμε ότι για την Ελεύθερη Πατρίδα:

– Δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική.

– Δεν διαπραγματευόμαστε το όνομα ενός θνησιγενούς κρατιδίου που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία

– Παρά του ότι η Ελλάδα είναι το μοναδικό κράτος των Βαλκανίων, που δεν αποδέχεται ύπαρξη ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια, όταν ακόμη και ο ΚίροΓκλιγκόρωφ, το 1993, προσδιόρισε τους Έλληνες στα Σκόπια σε 100.000 χιλιάδες, διεκδικούμε την αναγνώριση των δικαιωμάτων της καταπιεσμένης ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων και ζητούμε την προστασία της ελληνικής  μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο.

– Σε περίπτωση διαμελισμού του κράτους των Σκοπίων, όπως διακηρύσσεται και επίσημα, τόσο από εκπροσώπους βαλκανικών κρατών, όσο και από αμερικανούς και βρετανούς αξιωματούχουςπροσφάτως, η Ελλάδα θα πρέπει να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν, με βάση τα εθνολογικά και ιστορικά της δικαιώματα στην περιοχή.

– Προειδοποιούμε ότι η υπογραφή μίας ονομασίας που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας. Καμία δε τέτοια επαίσχυντη συμφωνία δε θα δεσμεύει μία μελλοντική κυβέρνηση, πραγματικά ελληνική και πατριωτική.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η Ελλάδα οφείλει να είναι παρούσα στις μελλοντικές εξελίξεις στα Βαλκάνια. Είναι καιρός πλέον ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι της πατρίδας, του ελληνικού λαού και της ιστορικής μας πορείας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου στην σελίδα της Ελεύθερης Πατρίδας… >>>>

ΥΓ: Η επιθετική πολιτική (είτε αυτή είναι εξωτερική ή εσωτερική δεν έχει σημασία) της Ελεύθερης Πατρίδας ίσως είναι η μόνη λύση για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, συμπεριλαμβανομένων και των “προδοτών” (όπως είπε ο μεγαλο – πατριώτης Καζάκος) που έφυγαν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, που εδώ στην Ελλάδα οι φανατικοί των Μνημονίων γκρέμισαν όλα τα όνειρα μας. Πιστεύω πως με Πατριώτες Πολιτικούς από την Ελεύθερη Πατρίδα, το όνειρο των νέο-μεταναστών Ελλήνων που εκδιώχθηκαν με σατανικό τρόπο, να τους γυρίσουν πίσω και να λάμψει το μέλλον σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, εδώ στα πάτρια εδάφη,, που θα μεγαλώσουν όπως φαίνεται τόσο από Ανατολικά όσο και Βόρεια, Βορειοδυτικά..….

Με εκτίμηση

The post ΝΕΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ….. Μας ανήκουν περιοχές από τα Σκόπια.. Θα τις διεκδικήσουμε..!!! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.