Βουλή: Νομοσχέδιο με «ουρές» από προαπαιτούμενα


Νομοσχέδιο με «ουρές« των προαπαιτούμενων που απομένουν για την οριστική ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης αναμένεται τις επόμενες μέρες να κατατεθεί στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Το νομοσχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνει διατάξεις περί των ασφαλιστικών και των εργασιακών θεμάτων για τα οποία οι δανειστές επιμένουν να θέλουν την έγκριση της Ολομέλειας της Βουλής. 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το νομοθέτημα πιθανότατα θα κατατεθεί στη Βουλή την Παρασκευή και η ψήφιση του θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα πριν από την συνεδρίαση του Eurogroup. 

Νωρίτερα το μεσημέρι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσίογλου ενημέρωσαν σε κλειστή συνεδρίαση το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο υπουργοί ενημέρωσαν τα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στην πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με το χρέος ενώ αναφέρθηκε στον στόχο της κυβέρνησης για το προσεχές Eurogroup, η οποία είναι να λάβει μια θετική λεκτική διατύπωση που θα βοηθήσει την ΕΚΤ να εντάξει την Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.