ΕΦΙAΛΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ…Πήρε στους ώμους του γυναίκα που είχε λιποθυμήσει και την βίασε στην οικοδομή !

Την ώρα που δύο γυναίκες περπατούσαν στο Ταξίμ, η μία εκ των δύο λιποθύμησε, Τις πλησίασε ο Ενγκίν Κ. (24)  ο οποίος θέλησε να πάρει την γυναίκα που είχε λιποθυμήσει στο σπίτι του, αλλά η φίλη της είχε αντιρρήσεις. Τότε αυτός έδειρε την φίλη της και μετά πήρε την λιπόθυμη γυναίκα σε μια οικοδομή και μετά στο σπίτι του όπου την βίασε !

Στο μέσο της Κωνσταντινούπολης δύο γυναίκες βίωσαν την φρίκη. Οι 21 ετών δύο γυναίκες βρισκόταν στο Ταξίμ και κατευθυνόταν στο σπίτι τους. Ι μία εκ των δύο λιποθύμησε. Τότε τις πλησίασε ο Ενγκίν Κ. που πήρε στον ώμο του την γυναίκα και θέλησε να την πάει στο σπίτι του. Τότε η φίλη της κοπέλας αντέδρασε. O Ενγκίν αντέδρασε κλωτσώντας την και μετά την μαχαίρωσε. Μετά πήρε την Φ.Χ και την πήγε πρώτα σε μια οικοδομή και μετά στο σπίτι του. Εκεί ο Ενγκίν Κ. και ένας φίλος του βίασαν την κοπέλα. Μετά από το περιστατικό ο Ενγκίν Κ. εξαφανίστηκε, ενώ ο φίλος του συνελήφθη. Το περιστατικό συνέβη πριν από 4 μήνες και αποκαλύφθηκε με την έναρξη της σχετικής δίκης στο δικαστήριο Κωνσταντινούπολης.

……………….

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το περιστατικό συνέβη στις 21/1/2017. Δύο κοπέλες 21 ετών εκ των οποίων η μία παντρεμένη γλέντησαν σε νυχτερινό κέντρο μέχρι το πρωί. Ακολούθως θέλοντας να πάρουν ταξί άρχισαν να περπατούν από την οδό Μπάλο ως την λεωφόρο Ταρλάμπασι. Αλλά καθώς η Φ.Χ. είχε πιει έπεσε κάτω. Τότε ο Ενγκίν Κ. που περνούσε από κοντά τους, ήρθε δίπλα τους και πήρε στον ώμο του την γυναίκα που είχε πέσει κάτω. Όταν η φίλης αντέδρασε, αυτό την κλώτσησε και την μαχαίρωσε. Αργότερα την πήγε στο σπίτι του φίλου του Ντουρσούν Α. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αμφότεροι βίασαν την λιπόθυμη κοπέλα.

…………………

http://ift.tt/2qWF8eu

tourkikanea.gr

The post ΕΦΙAΛΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ…Πήρε στους ώμους του γυναίκα που είχε λιποθυμήσει και την βίασε στην οικοδομή ! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.