Ρωσικά οπλισμένα μαχητικά σε απόσταση 1,5 μέτρου από αμερικανικό αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου!

Ρωσικά οπλισμένα μαχητικά ήρθαν σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη του 1,5 μέτρου από αεροσκάφος ηλεκτρονικής αναγνώρισης της αμερικανικής Αεροπορίας μεταδίδει το Fox News.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ή που συνέβη το συμβάν. Το πιθανότερο είναι στην Βαλτική. Αν το γεγονός συνέβη πάνω από τη Συρία έχει άλλο «ειδικό βάρος» μετά την ανταλλαγή προειδοποιήσεων των δύο πλευρών.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ρωσικά μαχητικά προσεγγίζουν σε πολύ μικρή απόσταση αμερικανικά αεροσκάφη.

Το τελευταίο συμβάν συνέβη στην Βαλτική όταν ρωσικό Su-27 του ρωσικού Ναυτικού που είχε απογειωθεί από το Καλίνιν γκραντ είχε έρθει σε απόσταση λίγων μέτρων από αμερικανικό B-1B όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

Είναι όμως η πρώτη φορά που ρωσικά μαχητικά προσεγγίζουν τόσο κοντά ένα αμερικανικό αεροσκάφος φέροντας μάλιστα και οπλισμό.

Στο μεταξύ αμερικανικό μαχητικό κατέρριψε ένα ιρανικό drone στην νότια Συρία κοντά στην περιοχή όπου δρουν αντάρτες οι οποίοι υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.

Η κατάρριψη έγινε από αεροσκάφος F-15.

Είναι η δεύτερη φορά που αμερικανικά μαχητικά καταρρίπτουν ιρανικό drone σε διάστημα ενός μηνός.

Το αεροσκάφος μετείχε σε αποστολή προστασίας άλλων αεροσκαφών τα οποία βομβάρδισαν για 5η φορά από τον Μάιο οργανώσεις που πρόκειται στην συριακή κυβέρνηση.

pronews.gr

The post Ρωσικά οπλισμένα μαχητικά σε απόσταση 1,5 μέτρου από αμερικανικό αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου! appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.