«Συμπτώσεις ή συνωμοσίες οι συναντήσεις Γουόκερ με Αλβανούς πολιτικούς;»

«Πριν από λίγο καιρό, σε ένα από τα εστιατόρια  στο βουνό Ντάιτι των Τιράνων, γευμάτισαν οι ηγέτες των εθνικών κομμάτων που έχουν στο πολιτικό τους πρόγραμμα την ειρηνική επίλυση του ζητήματος της αλβανικής εθνικής ενότητας», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Σε εκείνο το γεύμα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος VV (Κοσσυφοπέδιο), Βισάρ Ιμέρι, ο πρόεδρος του LR-PDSH (Σκόπια), Ζιαντίν Σέλα, ο πρόεδρος του ΑΑΚ (Κοσσυφοπέδιο), Ραμούς Χαραντινάι και ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU, Σφετίμ Ιντρίζι και αναπληρωτής Αγκίφ Ρακίπι.
«Συμπτώσεις ή συνωμοσίες οι συναντήσεις Γουόκερ με Αλβανούς πολιτικούς;» - Εικόνα1 
Ακολούθησαν οι συναντήσεις των επικεφαλής των εθνικών κομμάτων με τον Αμερικανό πρώην διπλωμάτη, Γουίλιαμ Γουόκερ, ο  οποίος παρουσίασε ένα σχέδιο για την Ενοποίηση των Αλβανικών Κομμάτων στα Βαλκάνια.

Ο Γουόκερ πρόσφατα συναντήθηκε με τον Ιμέρι  του ‘VV’ (Αυτοδιάθεση), τον Ραμούς Χαραντινάι του AAK,  τον Σέλα από το LR-PDSH και τον Ιντρίζι του PDIU.

Αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτές τις  συναντήσεις,  είναι  πέρα από αυτές,  με τους ηγέτες αυτών των κομμάτων, ήταν και αυτή με τον ιστορικό και πολιτικό αρθρογράφο Άρμπεν Λάλα, ο οποίος ασχολείται με θέματα των Σκοπίων και των Αλβανοτσάμηδων στην Ελλάδα.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο, καταλήγει το δημοσίευμα της ‘Kohanews’.

echedoros-a.gr

The post «Συμπτώσεις ή συνωμοσίες οι συναντήσεις Γουόκερ με Αλβανούς πολιτικούς;» appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.