Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας είπε για την προθυμία της Ρωσίας να προμηθεύσει σιτάρι στη χώρα

RIA Novosti / Αλεξέι Malgavko Η συγκομιδή του σιταριού. Φωτογραφία αρχείου
Πόλη του Μεξικού , 19 Μαΐου . RIA Novosti. Το Υπουργείο Εξωτερικών  της Βενεζουέλας μετά από μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Προέδρων της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και της Βενεζουέλας Nicolas Maduro εξέφρασε την προθυμία της Ρωσίας να παρέχει  κάθε μήνα  χιλιάδες τόνους Ρωσικό σιτάρι στην  χώρα της Λατινικής Αμερικής για τη βιομηχανία αρτοποιίας.

«Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε προθυμία να ενισχυθεί η συνεργασία Ρωσίας-της Βενεζουέλας στην υλοποίηση των  έργων στους τομείς των επενδύσεων, του εμπορίου και της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας με έμφαση στη γεωργία και τη βιομηχανία. Η Ρωσία εγγυάται επίσης την προμήθεια πολλών  χιλιάδων  τόνων  σιτάρι ανά μήνα εντός των  εμπορικών σχέσεων των χωρών μας, » είπε  το Υπουργείο Εξωτερικών  της Βενεζουέλας στην δήλωση του .

Αργότερα, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolás Maduro, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, είπε ότι μιλάμε περίπου 60 χιλιάδες τόνους ρωσικού σιταριού κάθε  μήνα, το οποίο θα παραδοθεί στην  χώρα της Νότιας Αμερικής.

Όπως αναφέρθηκε από το Κρεμλίνο την Πέμπτη, ο Πούτιν συζήτησε με τον Maduro την  κατάσταση της αγοράς πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησης στο πλαίσιο  των συμφωνιών σχετικά με την προσαρμογή της παραγωγής. Τα μέρη επίσης συζήτησαν  επίκαιρα ζητήματα της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ρωσίας -Βενεζουέλας και την διενέργεια  αμοιβαία επωφελών  προγραμμάτων  σε διάφορους τομείς.

Τον Μάρτιο, η κρίση στην  Βενεζουέλα  συνδέθηκε  με την παροχή του ψωμιού. Στη συνέχεια, ο  Maduro  έστειλε επιθεωρητές και στρατιώτες σε πάνω από 700 αρτοποιεία στο Καράκας, για  να διευκρινιστεί κατά πόσον το 90% του σιταριού  που χρησιμοποιούν πηγαίνει για την παραγωγή  μακρών φραντζόλων ψωμιού, και όχι σε διάφορα άλλα γλυκά και αρτοσκευάσματα.
Σε απάντηση η παραγωγοί  ψωμιού κατηγόρησαν την κυβέρνηση  για έλλειψη σιταριού.

https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr

The post Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας είπε για την προθυμία της Ρωσίας να προμηθεύσει σιτάρι στη χώρα appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.