Άλλος ένας λόγος που θέλουν να "τελειώσουν" τον Τραμπ-ΒΙΝΤΕΟ

Λεηλασία συντελείται στις ΗΠΑ μέσω του obamacare

Σύμφωνα με καταγγελίες, που εδώ και καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ από τον Άλεξ Τζόουνς, μια μεγάλη κλοπή συντελείται στη χώρα, η οποία άρχισε επί Ομπάμα και συνεχίζεται.

Επί των ημερών του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κλάπηκαν τεράστια ποσά από τις εταιρίες Fannie Mae και Freddie Mac, εταιρίες που δημιουργήθηκαν από το Κογκρέσσο και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα χρηματοδότησης κατοικιών στις ΗΠΑ παρέχοντας ρευστότητα, σταθερότητα και οικονομική προσιτότητα στην αγορά ενυπόθηκων δανείων. Παρέχουν ρευστότητα (άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια υπό εύλογους όρους) στις χιλιάδες τράπεζες, αποταμιεύσεις και δάνεια, και εταιρείες υποθηκών που δίνουν δάνεια για τη χρηματοδότηση της στέγασης.

Τα χρήματα που κλάπηκαν από αυτές τις εταιρίες φτάνουν τα 300 δις δολάρια και συνεχίζουν να αυξάνονται  και δίνονται στο obamacare το οποίο με τη σειρά του, τα δίνει σε μεγάλες ασφαλιστικές και off shore τράπεζες.

Αυτή η τακτική θυμίζει κάτι και από Ελλάδα, όπου πάρθηκαν τα χρήματα των αποθεματικών των ταμείων, για να δοθούν ως κρατική χρηματοδότηση σε δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις. Το σύστημα δουλεύει με παρόμοιους τρόπους σε πολλές χώρες αρκεί να φτωχοποιεί τους πολίτες.

Αυτή τη μεγάλη κλοπή στις ΗΠΑ θέλει να την σταματήσει ο Τραμπ. Άλλος ένας λόγος που θέλουν να τον τελειώσουν.


el.gr

The post Άλλος ένας λόγος που θέλουν να "τελειώσουν" τον Τραμπ-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.