Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία

Η τρίτη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Γης αφανίζεται, η αμερικανική σημαία τυλίγεται στις φλόγες και παντού στο video wall εμφανίζονται σταυροί από τάφουςΗ Βόρεια Κορέα απειλεί και προκαλεί ανοιχτά τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής! Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ζωντανά την εκδήλωση για την εθνική εορτή της χώρας, την 105η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Ιλ Σουνγκ, η οποία έκλεισε με ένα «πανηγυρικό» βίντεο. Μέσα σε… 34 δευτερόλεπτα οι βορειοκορεάτες στέλνουν πυρηνικούς πυραύλους, βομβαρδίζοντας τις ΗΠΑ. Η τρίτη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Γης αφανίζεται, η αμερικανική σημαία τυλίγεται στις φλόγες και παντού στο video wall εμφανίζονται σταυροί από τάφους. Ο στρατός από τις θέσεις του χειροκροτεί, ατενίζοντας με υπερηφάνεια το εορταστικό βίντεο και ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν χαιρετά το πλήθος του…


Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία - Εικόνα 0

Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία - Εικόνα 1

Η φιέστα για τον ιδρυτή της χώρας και παππού του προέδρου Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Ιλ Σουνγκ Οι βορειοκορεάτικες αρχές ενημέρωσαν τους ξένους δημοσιογράφους που επισκέφθηκαν την Βόρεια Κορέα, προσκεκλημένοι για την κάλυψη της εθνικής εορτής της χώρας, να ετοιμαστούν για ένα «μεγάλο και σημαντικό γεγονός». Πολλοί θέλησαν να το συνδέσουν με τις εντάσεις στην περιοχή σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.

Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία - Εικόνα 2

Περίπου 200 ξένοι ανταποκριτές βρέθηκαν, λοιπόν, στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς η χώρα γιόρτασε το Σάββατο 15 Απριλίου την 105η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Ιλ Σουνγκ, του ιδρυτή της χώρας και παππού του προέδρου Κιμ Γιονγκ Ουν, στη μεγαλύτερη εθνική εορτή της Βόρειας Κορέας, την αποκαλούμενη «Ημέρα του Ήλιου».

Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία - Εικόνα 3

Προσωπογραφίες του ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας, Κιμ Ιλ Σουνγκ και του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ηγέτη της Βόρειας Κορέας μέχρι το 2011

Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία - Εικόνα 4

Παρά την αποτυχία της πιο πρόσφατης πυραυλικής δοκιμής της Πιονγιάνγκ την Κυριακή, το απομονωμένο σταλινικό καθεστώς επιμένει ότι έχει κατασκευάσει βαλλιστικό πύραυλο, ικανό να πλήξει στόχους στις ηπειρωτικές ΗΠΑ.

Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία - Εικόνα 5

Η Πιονγκγιάνγκ απειλεί συχνά τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα με μια καταστροφή. Τεχνικά μιλώντας, η Βόρεια Κορέα είναι ακόμη σε πόλεμο με τη Νότια Κορέα και τον σύμμαχό της, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εξαιτίας του Κορεατικού πολέμου πίσω στα 1950-1953 ο οποίος έληξε με ανακωχή και όχι με την υπογραφή συνθήκης ειρήνης.

protothema.gr

The post Η Βόρεια Κορέα προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ: Έκαψαν σε εορταστικό βίντεο την αμερικανική σημαία appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.