ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα

Περίπου 150 «διαδηλωτές» – κυρίως αλλοδαποί – μαζεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη Röszke, που είναι στα σύνορα με την Σερβία, ζητώντας την κατεδάφιση του συνοριακού φράχτη και την κατάργηση των κρατικών συνόρων, δήλωσε στο MTI ο György Bakondi, επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού. ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα1  ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα2
Οι «διαδηλωτές» έφτασαν στο Röszke με λεωφορεία και αυτοκίνητα. Περίπου το 70 τοις εκατό από αυτούς ήταν ξένοι, συμπεριλαμβανομένων Σέρβων, Ιταλών, Γερμανών, Ισπανών και Αράβων. Ωστόσο, εμφανίστηκαν επίσης αρκετά μέλη της εγχώριας globalist αντιπολίτευσης και επαγγελματίες αγκιτάτορες μισθοδοτούμενοι του Σόρος.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα3

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα4

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα5

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα6ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα7 Οι ακτιβιστές του Σόρος πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα όπως «Δεν χρειαζόμαστε σύνορα», «Δεν χρειαζόμαστε φυλακές».
Επίσης μοιράστηκε φυλλάδιο με ειδικές οδηγίες για το ποια συνθήματα πρέπει να ακουστούν. Οι οδηγίες ήταν γραμμένες στα αγγλικά όπως και τα συνθήματα, έχοντας δίπλα την μετάφραση στα ουγγρικά. ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα8 «Ο στόχος είναι να εξαλειφθούν τα εθνικά σύνορα προκειμένου να αποφευχθεί η υπεράσπιση από τις εθνικές κυβερνήσεις των κρατών από τριτοκοσμικούς μετανάστες», όπως είπε ο Bakondi.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα9ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα10 Ο επικεφαλής σύμβουλος τόνισε ότι υπήρχε επαρκής αριθμός αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης και την προστασία των κρατικών συνόρων.
ΚΟ: Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαν γίνει εκτεταμένα επεισόδια στην πόλη αυτή μεταξύ αστυνομίας και «μεταναστών».
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα - Εικόνα11
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
kokkinosouranos

The post ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα appeared first on Triklopodia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.